Share

De ani buni, Teo Trandafir si simpaticul Bursucu modereaza Teo Show, emisiune difuzata de Kanal D

Bursucu s-a hotarat sa povesteasca cum decurge relatie dintre el si prezentatoarea TV.

In ciuda faptului ca au momente cand se contrazic in timpul emsiunilor, cei doi se inteleg extraordinar de bine. Bursucu a dezvaluit in cadrul unui interviu ca nu s-a certat niciodata cu Teo Trandafir, informeaza Libertatea.

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

„Niciodată, nici măcar așa de la ceva mic. Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat”, a spus Bursucu.

„La începutul relației noastre profesionale spuneam: E inteligentă, e spontană, e creativă’, dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început”, a mai spus el.

Citeste si   Acțiuni ale politiștilor IEȘENI pentru siguranța cetățenilor

In momentul in care a fost intrebat ce a invatat de la Teo Trandafir din punct de vedere profesional, simpaticul prezentator a oferit raspunsul fara sa stea pe ganduri: „Că dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ