Share

SITUAȚIA DRUMURILOR JUDEȚENE

În urma precipitaţiilor sub formă de ninsoare și a viscolului din cursul nopţii trecute şi din această dimineaţă, în intervalul orar 19:00-07:00, pentru activitatea de deszăpezire s-a intervenit pe 37 de drumuri judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică, cu un număr de 8 utilaje de tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, 4 încărcătoare frontale și 3 autogredere, deservite de 30 persoane.

Consiliul Judeţean Iaşi: În acest moment există 12 tronsoane de drum județean care sunt închise traficului rutier:
– DJ 244D: Ciortești-Dolhești
– DJ 244F: Moșna-Bohotin
– DJ 248A: Iași-Voinești
– DJ 246: Țibănești-Dagâța
– DJ 281: Sticlăria-Slobozia
– DJ 281C: Blăgești-Coasta Măgurii
– DN 24-Dobrovăț
– DJ 280D: Ruginoasa-Heleșteni
– DJ 208G: Kogălniceni-Oboroceni
– DJ 208L: Pașcani-Miroslovești
– DJ 280: Strunga-Oțeleni
– DJ 207A: Sinești-Stornești

Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene în perioada următoare este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232 255 961.


CITEȘTE ȘI …

METEO: Codul galben și portocaliu de precipitații abundente a pus autoritățile ieșene pe jar


Se acţionează în continuare cu echipe mixte cu utilaje pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, dar și pentru înlăturarea copacilor căzuți în cursul nopții pe suprafața carosabilă pe unele tronsoane de drum (Dobrovăț, Domnița, Rebricea, Tansa).


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ