Share

Cei 10 pacienţi internaţi la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași au o stare generală bună și urmează tratamentul

Copilul în vârsta de 1 an infectat cu COVIT-19 are de asemenea o stare generală foarte bună, iar testul mamei copilului a ieșit negativ, dar va fi repetat.

În cursul zilei de ieri au mai fost internați alţi doi pacienţi din Suceava şi Neamţ. În acest moment sunt 25 de probe ale suspecților în lucru. Se lucrează 50 – 60 de probe pe zi.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

„Primul pacient din Suceava care a fost internat este testat pentru ultimele probe, pentru a se vedea dacă rezultatul este pozitiv sau negativ. În condițiile în care rezultatul va fi negativ, pacientul va putea merge acasă.

Ceilalți pacienți internați sunt într-o stare generală bună, urmează tratamentul indicat, țin să menționez, copilul în vârstă de un an și câteva luni este într-o stare generală bună se joacă sub supravegherea strictă a mamei sale.

Am constatat că cei 10 pacienți și alți 2 pe care îi așteptăm astăzi din județul Suceava și din județul Neamț sunt cu vârste de regulă cuprinse între 30-55 de ani maxim, doar pacientul din Suceava are 71 de ani.”, a declarat Prof. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva Iaşi.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ