Share

Protestele pașnice de miercuri noaptea din Piața Victoriei au fost transformare de ultrași într-un adevărat război al străzii. Mai multe persoane au avut de suferit din cauza gazelor lacrimogene, însă câțiva jandadmi au fost răniți mai serios și transferați la spital.

Deși atât ministrul Carmen Dan, cât și secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, au spus că rănile acestora sunt superficiale, se pare că unul dintre jandarmi are o afecțiune serioasă. O confirmă doctorul Monica Pop, într-o postare pe facebook.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

„PATRU RANITI!”

In cursul noptii,s-au prezentat la Camera de Garda patru raniti in conflictele din Piata Victoriei Trei, cu arsuri superficiale, dar un jandarm are o leziune serioasa, care poate avea consecinte definitive. Pare lovit de pumn sau cu un corp dur!
Sper ca nenorocitii care au instigat la violenta sa plateasca pentru ce au facut!
De ce nu puteau manifesta fara violenta?”, a scris Monica Pop pe pagina sa de facebook.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ