Share

Ca in fiecare an Institutul American de Film numeste cele mai bune productii cinematografice ale anului. Dupa ce au tras linie, iata ce au ales cineastii.

Filmul science-fiction “Arrival”, cu Amy Adams a reusit anul acesta sa fie printre preferatele criticilor de film, asa ca nu e de mirare ca se afla si pe lista Insititului de Film American. Mel Gibson a revenit in forta in acest an si a fost premiat si ovationata pentru productia de razboi “Hacksaw Ridge”. Animatia Zootopia le-a atins coarda sensibila si a ajuns in topul celor mai bune 10 filme, in care mai este inclus si “Sully”, cu Tom Hanks.
De remarcat si faptul ca in clasament se afla si “Silence”, filmul la care Martin Scorsese a lucrat timp de 30 ani si pe care cinefilii il numesc “o capodopera”, dupa primele vizionari.


FENCES

HACKSAW RIDGE

HELL OR HIGH WATER


LA LA LAND

MANCHESTER BY THE SEA

MOONLIGHTSILENCE


SULLY

ZOOTOPIA

Serialale anului

TV PROGRAMS OF THE YEAR
THE AMERICANS
ATLANTA
BETTER CALL SAUL
THE CROWN
GAME OF THRONES
THE NIGHT OF
THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON: AMERICAN CRIME STORY
STRANGER THINGS
THIS IS US
VEEP

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ