Share

În urma rezultatului dezastruos de la alegerile locale din data de 27 septembrie, fostul președinte al Consiliului Județean Maricel Popa riscă să ajungă la finalul carierei sale politice.

Deși social-democratul  a declarat în data de 4 octombriecelor care vor să pună mâna pe filiala județeană Iași a PSD, le spun răspicat că acest lucru nu se va întâmpla locul lui în PSD nu mai este unul la fel de sigur ca înainte de ziua alegerilor.

Citeste si   Ministrul Nelu Tătaru verifică astăzi situația din spitalele și DSP din județele Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov

Rezultatele din data de 27 septembrie cât și procentajul rușinos obținut de Camelia Gavrilă și Maricel Popa au dovedit faptul că ieșenii nu se mai identifică cu acțiunile celor doi membrii ai Partidului Social Democrat.

La nivel reprezentativ PSD Iași a primit un vot de blam din partea cetățenilor ieșeni

Panta pe care a alunecat Maricel Popa a fost cauzată de plecarea actualului liberal Mihai Chirica din Partidul Social Democrat.

Citeste si   PNL a atacat la CCR numirea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ

La începutul acestui an, Mihai Chirica a decis să-și schimbe culoarea politică și a aderat la PNL. Mai mult decât atât, mulți membrii social-democrați l-au urmat pe Mihai Chirica, după schimbarea sa politică.

Astfel, toate voturile pe care le-au obținut aceștia în urma alegerilor au fost câștigate de Partidul Național Liberal.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ