Share

Conducerea Spitalului De Boli Infecțioase din Iași a demarat o anchetă internă după articolele apărute în presa locală

”În primul rând credem că donația de băuturi dulci făcută unității medicale era destinată personalului. Medical nu recomandăm și nu dăm pacienților băuturi dulci. Unii salariați au luat acasă, pentru copii, sucurile pe care le-au primit în spital și pe care nu le-au consumat.

Omenește nu îi pot condamna și nu îi consider hoți. O altă parte a anchetei a vizat declarațiile aceleiași persoane, declarații extrem de grave în contextul actual. Și aici am vizat acuzațiile de furt de dezinfectați,materiale de protecție etc.

Ca manager am avut discuții cu fiecare asistentă șefă în parte,juristul spitalului care urmărește special sponsorizările și finalitatea lor”, a declarat Carmen DOROBĂȚ, managerul Spitalului de Boli Infecțioase IAȘI.

Citeste si   Ce se întâmplă cu PACIENȚII non-COVID în vremea PANDEMIEI: ”Și noi avem NEVOIE de AJUTOR din parte MEDICILOR”

”NU s-a furat nici un mililitru de dezinfectant și nici o mască sau alte materiale de protecție”

Mai mult, o asistentă șefă a uitat o cheie în ușa la locul de depozitare și nu i-a lipsit nimic Vreau să asigur sponsorii dar în primul rând ieșenii de buna noastră credință, de profesionalismul si devotamentul nostru.

În timp ce zeci de asistente, infirmiere și medici de la spitale din toată țara își dau demisiile noi rămânem în prima linie.

Eroii de la Spitalul de Boli Infecțioase nu sunt hoți. Și mulțumim mass media pentru că e alături de noi în prima linie a luptei cu coronavirusul”, a mai declarat Carmen DOROBĂȚ, managerul Spitalului de Boli Infecțioase IAȘI.

Citeste si   4.207 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ