Share

Un mare lanţ de supermarketuri din România vinde carne tocată de vită care nu conţine nici urmă de vită.

În magazinele Selgros Cash & Carry a apărut o noutate care dă peste cap orice logică a unui om normal.

Unul dintre produsele puse la vânzare este „carnea tocată de vită”. Surpriza vine când citim ingredientele din care este compusă: oase și carne de porc, sare nitrată, stabilizatori, etc. Nici vorbă de vită.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

Fotografia cu produsul și eticheta sa a fost postată pe pagina de Facebook a directorului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.

Reprezentanții Selgros au o explicație:

„Incidentul reprezintă o eroare de tipărire care a survenit în câteva dintre magazinele noastre, ca incidente izolate, în luna august 2017. Avem cunoștință despre această eroare, care a și fost remediată. Produsele au fost retrase și reetichetate cu informațiile corespunzătoare și adecvate conținutului real al produsului (carne tocată de vită). Regretăm sincer această eroare.”, au precizat aceștia, prin intermediul firmei de PR.

Interesant însă este că fotografiile au fost postate de Paul Anghel la sfârșitul lunii octombrie. Pe etichetă se poate observa că marfa a fost produsă în data de 17 august 2017, deci era timp suficient pentru a fi scoasă din magazine.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Termenul de expirare este 12 februarie 2018.

Sursa stireazilei.com


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ