Carnea de porc este cu 15-20% mai scumpă anul acesta de Sărbători, ca urmare a faptului că pe piaţa europeană există un deficit major de carne, iar moneda naţională s-a depreciat în ultima perioadă, a declarat, vineri, Dana Tănase, director executiv al Asociaţiei Române a Cărnii, prezentă la o conferinţă de profil.
Carnea de porc, mai scumpă cu 15-20% de Sărbători
0
Stirea zilei
VIDEO l IAȘUL a avut 1528 de ABSOLVEȚI înscriși în...
Punctajul cel mai mare la nivel național, a fost obținut de către un student ieșean Iașul a avut 1528 de absolvenți care au susținut examenul...
Ultima Ora
Interviul Saptamanii
Pictorul ieșean Calistrat ROBU: ”Trăim într-o LUME a MISTERELOR, în care...
În această săptămână, în cadrul rubricii Interviul Săptămânii, discutăm cu Calistrat ROBU care a rezistat în comunism şi în capitalism prin „paradisul“ lumii culorilor. Pictura...