Share

Presa ieșeană a încercat să afle care au fost costurile deplasării Primarului Chirica în Texas

Reprezentanții Primăriei Iași sunt în această perioadă într-un relax total. Cu primarul plecat peste ocean, cu unul dintre viceprimari aflat pe picior de plecare din Primărie ca urmare a excluderii din PSD și cu al doilea viceprimar aflat în necunoștință de cauză la Primărie toată suflarea a intrat parcă în vacanță.

Nimeni nu este de găsit și cu atât mai puțin nimeni nu are nici o intenție de a furniza răspunul la această întrebare: care sunt costurile acestei deplasări.

O altă problemă se ridică în privința beneficiilor pe care le are orașul de pe urma acestei plimbări!

Citeste si   Școala WANTSOME pregătește în IT absolvenți din toate domeniile. Iuliana ANTON: ”Sunt persoane foarte CURIOASE care vor să învețe IT"

Nici în această privință nu are nimeni de gând să ofere un răspuns!

Așa arată orașul tău! Primarul se ocupă de POLITICĂ nu de ADMINISTRAREA IAȘULUI

Primarul Mihai Chirica și omologul său din Houston, Sylvester Turner, au semnat ieri acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas.

Ulterior, delegația ieșeană făcut o vizită la compania de transport public Metro și la Anderson Hospital.

Programul va continua cu o vizită în Austin, capitala statului Texas. Acolo reprezentanții delegației ieșene vor avea o întâlnire cu șefii Camerei de Comerț din Austin și vor participa la un important festival de muzică și arte, South by Southwest Festival.

Seara vor fi prezenți la o cină alături de membri ai comunității românești.

Mâine, 16 martie, primarul Mihai Chirica are programată o întrevedere cu guvernatorul statului Texas, Gregory Wayne Abbott, urmând ca ziua să se finalizeze cu o serie de întâlniri de afaceri și profesionale.

Citeste si   Va fi CONSTRUITĂ o nouă GRĂDINIȚĂ cu fonduri EUROPENE, în zona Bucium

IEȘENI, CHIRICA – administratorul orașului, se plimbă în TEXAS, iar voi înotați prin NOROAIE

În timp ce administratorul orașului se plimbă prin lume, ieșenii așteaptă să se usuce noroaiele de prin oraș și instalarea prafului care va rezulta de pe urma acestora

Un munte de ipocrizie și ineficiență crește de la o zi la alta în administrația publică locală ieșeană!

Citeste si   Cu ce ne ALIMENTĂM creierul? Top 5 cele mai ACCESATE site-uri din România

Noi, cetățenii de rând, suntem vinovați în primul rând pentru că le permitem să ne trateze astfel și privim pasivi la aceste condiții batjocoritoare în care ne trăim viața! Ne pretindem europeni și capitală a Moldovei cel puțin cu asta se bat în piept politicienii care ne conduc! Dar în realitate trăim în condiții pe care nu le veți mai găsi în alte state din Uniunea Europeană.

Rușine Primăria Municipiului Iași!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ