Share

Răzvan Timofciuc: „Solicit primarului Chirica să facă publice cheltuielile pentru organizarea Sărbătorilor Iașului”

În data de 20 septembrie, ora 12:00, s-a organizat o şedinţă  la Partidul Național Liberal prin care s-au expus mai multe probleme. Principala nedumerire şi nemulţumire a fost aceea că nu s-au prezentat din timp fondurile disponibile privind Sărbătorile Iaşului.

„Solicit primarului Mihai Chirica să facă publice cheltuielile pentru organizarea ‘Sărbătorilor Iașului’ și să publice raportul execuției cheltuielilor pentru ultimele două ediții ale acestui eveniment. În fiecare an primăria alocă 2,8 milioane de lei din bugetul local pentru organizarea Sărbătorilor Iașului. Niciodată până acum această sumă nu a fost prezentă în mod transparent cu defalcarea cheltuielilor și de aceea am solicitat primarului Chirica ca în acest an Primăria să prezinte opiniei publice defalcarea cheltuielilor pentru organizarea Sărbătorii Iaşului.

Deși mai sunt trei săptămâni până la organizarea ‘Sărbătorilor Iașului’, consilierii locali nu au primit nici până acum bugetul și defalcarea cheltuielilor pentru acest eveniment. Acest lucru trădează opacitatea și lipsa de transparență a administrației Chirica.

Totodată, programul și bugetul acestui eveniment trebuie dezbătute în cadrul Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local, dar și cu societatea civilă din Iași care are propuneri de îmbunătățire a programului sau de eficientizare a cheltuielilor, a declarat Răzvan Timofciuc, Consilier local al Municipiului Iași din partea PNL.

 

Citeste si   Alegeri locale 2020. Liberalul Cristian Băcanu, sprijinit de Niky Scorpion la Primăria Sectorului 5. Negocieri pentru voturi

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ