Share

Există multe lucruri pe care trebuie să le faci într-o relație serioasă, iar printre acestea se numără compromisul, sacrificiul și încrederea. Deși ai crede că partenerul tău îți este 100% fidel și că te iubește, poți avea neplăcuta surpriză de a afla că acesta nu are planuri serioase cu tine. Atunci când îi oferi totul unei persoane și descoperi că nu dă doi bani pe tot ce ați construit până în acel moment, nu este tocmai finalul ideal al unei relații. Se pare că acest lucru depinde și de trăsăturile zodiei sale, care îți poate spune dacă este serios într-o relație sau nu. 

Citeste si   O fotografie cu Constantin Brâncuși, alături de câinele său, vândută cu 14.000 de euro la o licitație

Ești curioasă în care categorie se încadrează iubitul tău? Află mai jos!

Berbec

Nu este un secret că Berbecului îi place să flirteze. Totuși, atunci când găsește persoana potrivită, acesta îi rămâne fidel. Relația cu acest bărbat va fi una destul de armonioasă și totul va decurge natural. Totuși, încearcă să nu faci aceleași lucruri mereu, deoarece rutina îl poate face să se îndepărteze de tine.

Citeste si   Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Taur

Taurul întotdeauna va dori să aibă o relație intimă și sinceră. Acesta va fi fidel și serios doar dacă perechea sa va avea același comportament. Atunci când va simți că nu ești 100% sinceră cu el, te va părăsi. Citește continuarea


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ