Share

Primăria Municipiului Iași organizează petrecerea de Revelion 2019 în Piața Palatului Culturii din Iași. Publicul se va bucura de concerte și focuri de artificii

Concertul de Revelion va începe la ora 21.00, iar toţi artiştii vor avea un recital de minimum 45 de minute, cu excepţia lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, care va susţine un recital de 15 minute.

În ceea ce priveşte scenotehnica, în faţa Palatului va fi montată o scenă modulară, dotată cu două extensii pentru instalaţia de sunet şi video. Scena va fi dotată cu o instalaţie de lumini şi un sistem video compus din două ecrane laterale.

Spectacolul va include, la miezul nopții, și focuri de artificii, sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puţin 2.000 lovituri, iar înălţimea exploziilor pe cer va atinge chiar şi 130 de metri.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Petrecerea de Revelion, din faţa Palatului Culturii, va costa peste jumătate de milion de lei. Primăria Iași a lansat licitaţia pentru contractarea unei firme care se va ocupa de eveniment, iar valoarea contractului a fost estimată la 530.000 lei, fără TVA.

„Am început în acest sens o achiziţie publică. Dorim să aducem câteva nume ale scenei româneşti pe care le-am găsit disponibile. Astfel, la concertul de Revelion vor veni Irina Rimes, trupa Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa No Stress și câțiva artiști ieșeni. Bugetul alocat Revelionului este unul rezonabil, mai redus decât cel de anul trecut. Desigur, vom avea şi focuri de artificii în zona Palatului Culturii”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă susținută luni, 16 decembrie.

Citeste si   Alexandru MURARU lansează declarații JIGNITOARE la adresa PROFESORILOR care au refuzat să se VACCINEZE

Restricții de circulație:

În intervalul 29 decembrie 2018, ora 7.00 – 1 ianuarie 2019, ora 24.00, se va închide circulația în zona Palatului Culturii, între liniile de tramvai și strada Anastasie Panu pentru montarea, testarea scenotehnicii și demontarea ei.

Pe 30 decembrie, între orele 16.00 și 19.00, se va restricționa circulația auto la intersecția pietonalului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Anastasie Panu pentru montarea cortului tehnic.

Între 31 decembrie 2018, ora 7.00 și 1 ianuarie 2019, ora 7.00, se va închide accesul auto în parcarea din fața Palatului Culturii pentru amplasarea bateriilor pirotehnice, executarea focului de artificii și demontarea instalațiilor tehnice.

Citeste si   MAFIA lemnului vs POLITICA lemnului! Firma EGGER din RĂDĂUȚI „scuturată” de 5.000.000 EURO de Consiliul Concurenței

În intervalul 31 decembrie 2018, ora 16.00 – 1 ianuarie 2019, ora 2.00, se va închide circulația auto în zona de desfășurare a concertului, în funcție de necesități, pe strada Anastasie Panu și strada Palat, în vederea montării gardurilor metalice pentru siguranța și protecția participanților.

Între 31 decembrie 2018, ora 19.00 și 1 ianuarie 2019, ora 2.00, se va închide circulația tramvaielor, în funcție de necesități, pe străzile Palat și Anastasie Panu.

La Revelion 2019 în Piața Palatului Culturii din Iași intrarea este liberă.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ