Share

Desigur, dacă iubitul tău este din zodia Gemenilor, vei ști că nu poți avea încredere completă în el. Desigur, uneori, caracterul unei persoane este mai puternic decât influențele astrelor și s-ar putea ca partenerul tău Gemeni să fie cea mai de încredere persoană de pe pământ. 

Dar, statistic vorbind, bărbații Gemeni pot fi destul de duplicitari. Însă nu sunt singurii; în rândurile de mai jos îți dezvăluim câtă încredere poți avea în fiecare zodie în parte. 

Citeste si   Tragedie în lumea filmului: una din cele mai mari actrițe, găsită moartă în casă

Berbec

Bărbatul Berbec este cât se poate de loial, atunci când iubește cu adevărat. Poți avea încredere în ce spune, pentru că nu este capabil să țină un secret. Dacă intenționează să te mintă, se va da imediat de gol. Așa că nu îi încredința lucruri pe care nu vrei să le afle prietenii sau cunoscuții tăi. Dar acordă-i credit când face o promisiune sau când îți spune că te iubește. 

Citeste si   Șase semne zodiacale de care fostul iubit încă este îndrăgostit

Taur

Bărbatul Taur valorizează în mod deosebit dargostea și familia. Când începe o relație, o face, de obicei, pe termen lung. Este o persoană care spune, în general, ce gândește, care are opinii foarte clare și principii puternice. De aceea poți avea deplină încredere în el, cu un singur amendament: atunci când te minte, dintr-un motiv sau altul, va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să-l citești. Citește continuarea

Citeste si   Horoscop 29 septembrie. Zodia care este dezamăgită de toți. Nimeni nu-i intră în grații

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ