Informarea nu e la ea acasă pentru senatorul PNL Daniel CADARIU

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a cerut senatorului PNL Daniel Cadariu să-și ceară  scuze fălticenenilor pentru declarația făcută în contextul COVID-19. 

Domnul senator Cadariu ori este prost informat, ori minte cu nerușinare. Și pentru că mereu am considerat că un politician are datoria de a se informa corect, înclin mai degrabă către a doua variantă, drept pentru care se cuvine să aducem unele precizări.

”În primul rând, trebuie să precizez că nimeni nu a solicitat oficial primirea pacienților cu COVID -19 de la Bogdănești și Sasca, la spitatul din Fălticeni”

”Absolut nimeni! Iar dacă o făcea cineva, nu am fi avut unde să-i primim pentru că, dacă își amintește domnul senator, spitalul de la Fălticeni nu este destinat pacienților cu COVID -19, iar pentru spitalul nou de la Fălticeni, guvernarea liberală nu a alocat banii necesari achizitionării de aparatură medicală pentru a-l deschide, deși licitația a fost adjudecată tocmai din luna noiembrie 2019.

Ba mai mult, ca să-l liniștim pe domnul senator, îl informăm că primăria Fălticeni a trimis la Sasca 7 toalete ecologice, pentru că guvernul domniei sale a carantinat personalul medical de acolo fără a-i asigura condiții minime decente de trai, deși respectivul personal medical se află în linia întâi împotriva acestei epidemii. Probabil așa respectă PNL-ul eroii.

În al doilea rând, aparatul la care domnul Cadariu face referire, s-a achiziționat tocmai în octombrie 2019, dar atunci probabil că domnia sa era prea prins în campania electorală pentru a-i păsa de sănătatea oamenilor din Fălticeni”.

”În al treilea rând, îl întreb deschis pe domnul Cadariu dacă știe unde se află Fălticeniul pe hartă”

În al treilea rând, îl întreb deschis pe domnul Cadariu dacă știe unde se află Fălticeniul pe hartă, pentru că pe toată perioada activității sale politice de până acum, nu l-am văzut niciodată pe aici și nici nu am auzit să fi promovat vreodată vreun proiect menit a ajuta municipiul nostru.

În concluzie, consider că domnul senator nu este nimic altceva decât un mincinos, iar dacă îmi poate contesta cu ceva declarațiile de mai sus, pe care le demonstrez oricând prin probe, fapte și realități, îl provoc să o facă, iar dacă nu poate, consider că cel târziu mâine trebuie să prezinte scuze fălticenenilor”, a declarat primarul municipiului Fălticeni, Cătălin COMAN.

Citeste si   Se reiau EXAMINĂRILE practice pentru obținerea PERMISULUI de CONDUCERE în SUCEAVA! 3000 de PERSOANE au fost PROGRAMATE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ