Share

Europarlamentarul Cătălin Ivan a transmis un mesaj critic la adresa PSD, susținând că din cauza unor social-democrați Liviu Dragnea a ajuns să aibă prea multă putere.

Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenție pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înțeleg ce urmărește, să-i anticipez planurile.

Această indiferentă a tuturor, mai ales a liderilor importanți ai partidului, e în toate instituțiile importante ale statului”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook. 

Europarlamentarul a povestit și o întâmplare amuzantă. Liviu Dragnea ar fi întrerupt o ședința de partid pentru a urmări un serial turcesc, spune el.

Citeste si   Klaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de imaginat cum va arăta o nouă fază de relaxare

Ne-am amuzat când a suspendat o ședința la partid că să vadă ‘Suleyman Magnificul’. Văzându-i însă evoluția, acel moment căpăta o simbolistică nouă. După criza Shhaideh a urmat criza Plumb și Shhaideh, apoi criza Carmen Dan și acum catastrofa Dăncilă“, a mai afirmat Ivan.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ