Share

Astăzi 28.08.2020, în cadrul conferinței de presă susținută de președintele Pro România, la groapa de gunoi din Suceava, Cătălin Nechifor a declarat că fiind prima zi de campanie nu dorește să facă o campanie politică neapărat, ci una de conștientizare, asumare și responsabilitate deoarece Consiliu Județean, primăria și Prefectura au transformat groapa de gunoi a Sucevei într-un proiect greșit și oribil.

LIVE: Conferință de presă susținută de președintele Pro România, Cătălin Nechifor la groapa de gunoi din Suceava

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Joi, 27 august 2020

Tot odată președintele Pro România a cerut ca Mirela Adomnicăi, Gheorghe Flutur, Ion Lungu cât și primarii care fac parte din acest proiect să își ceară scuze public județului.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: ”Proiectul ”Drumul lui Ștefan cel Mare” este parte din ”Programul Ștefanian” al Consiliului Județean SUCEAVA”

 

Este prima zi de campanie dar vreau să vă spun că ceea ce facem noi nu este o campanie politică, ci una de conștientizare, asumare și responsabilitate pentru că suntem într-o zonă unde ar trebui să fie ceva benefic pentru Suceava, un proiect de mediu care ar trebui să  însemne aer curat, apă curată și mediu curat în general. Din nefericire suntem la fosta groapă de gunoi a Sucevei pe care conducerile administrative ale județului în ultimii 4 ani , mă refer la Consiliu Județean, la primărie dar și la Prefectură în egală măsură unde au transformat-o într-un proiect greșit într-un proiect oribil de mediu care de fapt este un proiect anti mediu pentru că vedem aici ceea ce nu ar trebui să vedem.

„Cine e responsabil să plătească”

O să vedem și fosta groapă de gunoi a Sucevei la Călău, groapă pe care în perioada 2013-2015 ca președinte a Consiliului Județean am ecologizat-o, am redat-o naturii, am transformat-o într-un lucru extrem de frumos unde acolo lumea pescuiește, dacă e cald și frumos afară lumea vine la plajă pe malul Sucevei.

LIVE – Conferință de presă susținută de președintele Pro România Suceava, Cătălin Nechifor la fosta groapă de gunoi a Sucevei care a fost ecologizată.

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Vineri, 28 august 2020

În schimb aici la doar câțiva km distanță iată ce au putut să creeze acești oameni care ne conduc și care ne vorbesc zilnic despre lucruri fantastice, despre centuri, autostrăzi și  tuneluri.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ