Share

Potrivit comunicatului, ministerul Justiției salută operațiunile desfășurate, astăzi, de Parchetul de pe lângă ÎCCJ prin DIICOT de combatere a crimei organizate și felicită procurorii DIICOT care au gândit, pregătit și desfășurat această operațiune.

“Combaterea crimei organizate, a corupției, a traficului de persoane, a traficului de minori, infracțiunile la adresa integrității fizice și sexuale, a tuturor formelor de infracționalitate, reprezintă o comandă și urgență socială importantă în cel mai înalt grad pentru cei care sunt chemați să protejeze cetățenii prin aplicarea politicii penale a statului”, spune Predoiu.

Citeste si   Angajaţii din asistenţa socială şi protecţia copilului își vor primi salariile pe octombrie din Fondul de rezervă al Guvernului – VIDEO

Ministrul are și un mesaj pentru toți cei care se ascund de aplicarea legii române: “mai devreme sau mai târziu, legea română vi se va aplica”.

“Cer procurorilor să își continue acțiunea lor de protejare a cetățenilor față de infractori, pe baza legii și a adevărului”, conchide Predoiu.

Vă reamintim că un număr impresionant de percheziții au avut loc în această dimineață, în toată țara. Oamenii legii au descins în forță la aproape 400 de adrese. Printre infracțiuni se numără și traficul de droguri de mare risc, criminalitate organizată, șantaj și înșelătorie. Într-un dosar de proxenetism ar fi vizat chiar fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Acțiunile polițiștilor vin în contextul în care odată cu pandemia foarte mulți infractori s-au întors în țară. 

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ