Share

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD, după ce a făcut cerere de concediu cu plată, pentru opt zile, de la Parlament. El a scris în cerere că nu se simte foarte bine și dorește să își facă analizele în străinătate.

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat cererea parlamentarului PSD, dar i-a acordat doar cinci zile, pentru că mai solicitase și anterior trei zile de concediu. Astfel, trei zile de concediu vor fi neplătite.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a discutat, luni, o cerere de concediu plătit a deputatului PSD Cătălin Rădulescu, pentru opt zile, reprezentând numărul maxim de zile de concediu plătit pe care îl au parlamentarii la dispoziţie.

Cererea a fost respinsă, având în vedere că deputatul îşi mai luase alte trei zile de concediu plătit, astfel încât nu a primit decât cinci zile plătite, plus alte trei zile de concediu neplătit, libertatea.ro.

„Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea şi activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului şi conducerii PSD”, se arată în comunicat.


CITEȘTE ȘI …

Citeste si   Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: ”Bugetul este sub presiuni URIAȘE. Ni se vor tăia 3 miliarde de euro din fonduri europene”

Vasile Câtea este în situația de a-și pierde mandatul de parlamentar. Acesta s-a urcat băut sâmbată la volan și a fost implicat într-un accident


Reamintim că autoturismul condus de parlamentarul PSD Vasile Câtea s-a tamponat sâmbătă seară cu un taxi, în fața sediului SRI din Iași.

Parlamentarul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si   Noul Argeș: autostradă, reabilitarea gării regale, deschiderea permanentă a Transfăgărășanului

Surse din PSD au informat că deja în interiorul acestei formațiuni se discută despre retragerea funcțiilor politice în cazul lui Câtea.

Federația Română de Box nu a emis deocamdată în comunicat de presă în acest sens. Vasile Câtea fiind și Președinte al acestui for.

La Iași, primarul Chirica și-a arătat în continuare sprijinul pentru parlamentarul Vasile Catea. Reamintim faptul că Mihai Chirica a fost principalul susținător al lui Vasile Catea în momentul nominalizărilor pentru Parlament.

Până la acel moment, Câtea a fost angajat la SALUBRIS Iași, o regie subordonată Primăriei Iași.

Citeste si   RealitateadeBucurești | Nicușor Dan, despre faptul că Firea n-a venit la dezbatere: A spus lucruri inventate, care pot fi contracarate foarte ușor

A primit acest post pentru sprijinul oferit lui Mihai Chirica în preluarea conducerii PSD Iași, în toamna anului trecut.

Probabil lucrurile nu au mers deloc bine pentru Chirica, Iacoban și Catea inclusiv din cauza asocierii lor directe cu Ghiocel Asimionesei – patronul BZI.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ