Share

Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu au luptat Duminică pentru noi medalii la Campionalele Europene de gimnastică, găzduite de sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Cătălina Ponor a luat aurul, Larisa Iordache – bronzul, în finala la bârnă, iar Marian Drăgulescu a câștigat argintul la sărituri. România și-a îmbogățit palmaresul cu 4 medalii la această ediție a Campionatelor Europene. Marian Drăgulescu a luat aur la sol și argint la sărituri, iar în finala la bârnă, Cătălina Ponor a luat aurul, iar Larisa Iordache – bronzul.

Două Ceremonii pentru istoria sportului românesc!Marian Drăgulescu – argint la sărituriCătălina Ponor – aur la bârnăLarisa Iordache – bronz la bârnăhttp://www.tvrplus.ro/live-tvr-1http://www.tvrplus.ro/live-tvr-2http://www.tvrplus.ro/live-tvr-hd

Posted by TVR1 on Sonntag, 23. April 2017

ACTUALIZARE 14.48: Unguroaica Zofia Kovacs a luat 13.133. Cătălina Ponor a luat aurul, iar Larisa Iordache a terminat pe locul 3. E a opta medalie a Cătălinei la Campionatele Europene.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ