Share

Aglomeraţie la un târg de cariere organizat la Iaşi. În doar patru ore, trei mii de oameni   s-au prezentat în faţa angajatorilor în încercarea de a-şi găsi o slujbă. Cele mai căutate au fost standurile firmelor de IT, unde candidaţii au fost ademeniţi cu salarii de până la 10.000 de lei.

Citeste si   Comuna Țibana a demarat procedurile pentru CONSTRUIREA unui nou SEDIU al primăriei

Cei mai mulţi asperă la o carieră în domeniul IT. Sunt atraşi de ideea de a lucra cu tehnologii de ultimă oră, plus de asta și salariile sunt motivante.

Pe partea de programare începe salariul de la 2.000 – 2.500 net, pentru un midle 3.000, 3.500, chiar 4.000. Experienţa şi tehnologia pe care o poate obține un angajat  poate să ajunga şi peste 10.000 net.

Citeste si   Au fost desemnați doi IERARHI candidati pentru slujirea de Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților

Cei nehotărâţi sau cei care vor să-şi schimbe locul de muncă au primit sprijin din partea consilierilor, pentru a-şi putea găsi slujba care li se potriveşte.

La târgul de cariere din Iaşi sunt prezente 60 de firme care pun la dispoziţie 3.500 de locuri de muncă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ