Share

O bataie ca-n filme a avut loc in municipiul Barlad. Sub privirile nepasatoare ale zecilor de trecatori, mai multi tineri si-au impartit pumni si picioare, fara ca cineva sa intervina.

Dupa ce filmuletul a devenit viral, politia s-a autosesizat si a deschis un dosar penal.

Intreg scandalul a pornit de la o fata. Tanara mergea pe strada, impreuna cu iubitul, cand mai multi adolescenti au inceput sa strige dupa ea. Imediat ce iubitul i-a sarit in aparare, unul dintre…guralivi a sarit la bataie. In jur sunt zeci de oameni. Se uita la bataia dintre cei doi, ca la un meci de box. Abia la un moment dat un alt tanar intervine. Dar…doar ca sa imparta si el pumni.

Scandalagiii sunt despartiti chiar de tanara de la care a pornit lupta. Filmuletul a devenit viral pe internet, iar scandalul a ajuns si in atentia politistilor. Acestia au deschis un dosar de cercetare penala pentru loviri si alte violente.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ