Share

Primăria din comuna Movileni este în prezent închisă, toți angajații vor lucra de la domiciliu în următoarea perioadă.

Angajat confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Persoana infectată prezenta simptome încă de săptămâna trecută a confirmat primarul comunei Movileni, Mihai Plumbu. Angajatul se simțea rău de vineri și a fost învoit de către primar din cauza stării lui de sănătate și a rămas acasă.

În această săptămână s-a prezentat la serviciu doar în ziua de marți urmând ca ulterior să fie trimis la Iași pentru a fi testat.

Citeste si   În șapte UNITĂȚI administrativ teritoriale au fost CONSTITUITE consiliile locale și PRIMARII au depus JURĂMÂNTUL

Testul a ieșit pozitiv

Primarul comunei a declarat că angajatul nu a luat contact cu multe persoane pentru că slujba lui nu prevedea acest lucru. Singurele momente în care interacționa cu ceilalți angajați erau atunci când folosea xerox-ul comun.

Contactat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iașiprimarul comunei Movileni, Mihai Plumbu, a declarat:

”Persoana infectată a fost învoită și săptămâna trecută, vineri, apoi duminică m-a sunat pentru că se simțea mai bine, luni l-am învoit și marți a venit la serviciu pentru că era mai bine. Am vorbit cu el apoi a mers să-și facă testul. A plecat de la primărie la Iași iar după ce a făcut testul a fost confirmat pozitiv. Nu a intrat în contact cu majoritatea angajaților. Doar prin faptul că avem xeroxul comun și a mers și el să-l folosească.

Noi am închis primăria apoi am discutat cu o firmă să vină să facă o dezinfecție totală. Apoi am stabilit ca fiecare angajat să fie testat luni pentru că am discutat cu directorul de la DSP și ne-a spus că cel mai bine e ca testarea să se facă luni. Între timp lucrăm de acasă, primesc telefoane de la oameni iar eu repartizez sarcinile pentru ceilalți angajați. Fiecare angajat lucrează de acasă iar eu îi ajut pe oameni să-și rezolve unele probleme”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ