Share

Incredibil! De ce a vrut să protesteze un bărbat la Iași

Astăzi, în Iași, un bărbat a protestat pe Palatul Roznovanu, pentru că nu i s-a dat autorizație să vândă busuioc pelerinilor

Un bărbat a urcat, miercuri dimineață, pe clădirea Palatului Roznovanu, unde funcționează Primăria Iași, el afirmând că protestează astfel pentru că nu a putut să își desfășoare o activitate de mic comerț în zona unde au venit pelerinii pentru hramul Sf. Parascheva.

Protestatarul a arătat că este nemulțumit că reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei nu i-au dat autorizație pentru a vinde flori și busuioc în perioada pelerinajului de hramul Sf Parascheva.

La fața locului au intervenit echipaje de polițiști și jandarmi, însă protestatarul a condiționat coborârea sa de pe clădire de o discuție cu primarul Mihai Chirica.

Edilul a ieșit din sediul Primăriei și l-a rugat pe protestatar să coboare, invitându-l să discute, la un ceai în biroul său, despre situația care l-a nemulțumit, promisiune care l-a determinat pe bărbat să se dea jos de pe clădire, informează Agerpres.

“Nu pare a fi un om certat cu legea, în primul rând, i-am înțeles situația aproape disperată și cu copiii. Nu e cea mai firească metodă de a-și rezolva problema, urcându-te pe o schelă, dar important e că am reușit să găsim rezolvarea, am rugat și colegii de la poliție și de la poliție locală să nu îl pedepsească pentru ca s-ar putea sa fie pus în situația să nu aibă de unde plăti și mai tare îi agravăm situația”, a declarat primarul Mihai Chirica, după discuțiile avute cu protestatarul.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ