Share

Exploziv. Poze cu o studentă goală, furate de pe Facebook
„Hackerul“ a fost trimis în judecată.

Un individ din Iaşi a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind acuzat de nu mai puţin de 50 de fapte de infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Gheorghe Casian a fost deferit justiţiei în stare de libertate, el urmând a se prezenta la Tribunal pentru a se apăra. Victima sa este o studentă a Universităţii „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, Mariana C. Potrivit rechizitoriului, Casian ar fi comis fapta în perioada 10 aprilie – 15 aprilie 2017.

A accesat de 25 de ori, fără drept prin modificarea ori recuperarea pa­rolei de acces, adresa de e-mail aparţinând persoanei vătămate C.A.M şi de alte 25 de ori, tot fără drept, cu parola de acces modificată ori recuperată, contul de Facebook al ace­leiaşi persoane de unde a copiat fotografii în care victima se afla în ipostaze intime ori conversaţii private ale acesteia“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citeste si   VOT de BLAM la adresa PSD! PNL obține MAJORITATEA în județul IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ