Medicii de la un spital din judeţul Botoşani au avut parte la urgenţe de un caz mai puţin obişnuit. O femeie în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la camera de gardă şi a spus că are dureri foarte mari în zona abdominală, dar şi în zona rinichilor.

A fost supusă mai multor analize şi investigaţii, dar nu a reieşit că ar avea o problemă medicală.

Având în vedere că nu putea să le explice de unde provine durerea, medicii au supus-o timp de mai multe ore la diverse teste. Un chirurg a decis după câteva ore să o opereze.

În cele din urmă, când a aflat de decizia medicilor, femeia a recunoscut, ruşinată, care este motivul pentru care a cerut ajutor.

A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică.

A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ