Share

Ne trimitem copiii la scoala pentru a fi educati sau pentru a li se vorbi despre blesteme si morti? Un asemenea caz a fost descoperit la o scoala din Constanta, unde o profesoara baga spaima in copii.

In loc sa-si tina orele de engleza, femeia le vorbeste despre “pedepse divine” si despre cum dusmanii ei sfarsesc prin a fi mancati de sobolani.

Pare greu de crezut, dar asemenea cuvinte ies din gura unei profesoare care ar trebui sa ne educe copiii, nu sa ii traumatizeze! La ora de engleza insa, micutii sunt nevoiti sa asculte istorisiri despre blestemele care au cazut pe dusmanii profesoarei lor. “Doamna director de dincolo m-a amenintat. Ma punea sa semnez nu stiu ce hartie Si m-a amenintat ca daca nu semnez si vreau sa fac greva, voi suporta repercusiuni.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Dumnezeu parca a auzit-o si a pedepsit-o. Cum?  Omorand-o” “Nu pot sa va spun ce le spunea, dar ce stiu de la parintii care au copii acolo, ca ii blesteama sa moara in focuri, sa arda ca sobolanii” Socati, parintii au dat buzna in cancelarie.

Vestea ca in scoala exista un profesor cu probleme n-a mirat insa pe nimeni! Catalin Agafitei, director Scoala nr.3 Constanta: “Le-a spus copiilor ca are un cutit la ea pentru ca se simte urmarita si amenintata” Directorul scolii spune ca profesoarei i-a expirat – de curand – avizul psihologic care o declara apta de predare.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Dupa ce medicul psihiatru care are contract cu scoala a declarat-o inapta, dascalul a prezentat hartii de la doua clinici private care sustin contrariul! DSP Constanta a intrunit o comisie care a trimis-o pe profesoara de engleza la un nou consult psihiatric. Daca il va refuza, ar putea fi declarata inapta, din oficiu. Am incercat sa luam legatura cu dascalul acuzat, insa nu am reusit.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Sursa: stirilekanald.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ