Share

Redam in continuare comunicatul de presa emis de catre deputatul Bogdan Cojocaru.

Între ce spune PNL și ce face PNL este o diferență foarte mare

 

“Există o relaxare și o atitudine de neglijare a pericolului. Această atitudine a fost în marealegeri-locale-|-orban:-”la-nivelul-actual-de-raspandire,-cu-siguranta-vom-avea-alegeri” parte generată și de foarte multe luări de poziții din păcate din partea unor lideri politici iresponsabili care au îndemnat oamenii să nu respecte regulile.

Au bagatelizat în discursurile publice pericolul și i-au îndemnat pe foarte mulți români să nu perceapă pericolul”, asta a declarat Ludovic Orban zilele trecute.

”Cred e corect să vedem împreună cine sunt acești iresponsabili”

”Iată și un prim exemplu: peste 100 de liberali din Iași s-au adunat la restaurant, fără măști și fără distanțare socială, doar pentru gâdilarea orgoliului celor doi proaspeți miri din politica ieșeană. Cuplul Alexe-Chirica s-a dat în spectacol, iar imaginile de la Iași au făcut rapid înconjurul țării. E problema lor ce au discutat în ședința de partid, dar nu putem trece cu vederea faptul că acești oameni, alături de șefii lor de la București, sfidează o țară întreagă.

Adică pe de o parte, tu guvern liberal îi cerți pe români că s-au relaxat prematur iar numărul de cazuri crește, dar liderii PNL chefuiesc în birouri guvernamentale, stau ciorchine prin restaurante la Cluj (la petrecerea lui Rareș Bogdan), ori se adună grămadă la Iași pentru a sărbători intrarea lui Mihai Chirica în partid.

Tot în weekend, cuplul Alexe-Chirica și-a ținut conferința de presă nu la sediul PNL, ci la Prefectură, pentru a-i anunța pe ieșeni că autostrada spre Ardeal e aproape gata. Demagogie mai mare ca asta n-am văzut, pentru că n-are nici o logică să sari în sus de bucurie doar pentru că ai aprobat în guvern un banal act administrativ. Autostrada A8 încă rămâne la stadiul de vis câtă vreme liberalii n-au fost în stare nici să pornească studiile de fezabilitate.

Alegătorii nu se vor lăsa păcăliți de cântecele PNL. Ieșenii și românii înțeleg perfect jocul perfid pus în scenă de Costel Alexe și Mihai Chirica și le vor taxa superficialitatea, aroganța și minciuna”.


Share
Citeste si   Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și încă 9 persoane, amendate pentru încălcarea regulilor anti-Covid. Anunțul Poliției

LĂSAȚI UN MESAJ