Share

Este una dintre acele legende care iti da fiori de ficare data cand auzi de ea. Toata lumea spune ca unul dintre manechinele expuse intr-un magazin mexican Chihuahua este de fapt un cadavru mumificat a unei tinere mirese pe nume Pascualita.

Aceasta a fost mumificata imediat dupa ce a murit chaiar in ziua nuntii ei si a fost expusa in vitrina magazinului, locul pe care il iubea foarte mult.

Citeste si   UPDATE! ALEGERILE LOCALE 2020! Află ce spun candidații IEȘENI.

Unii dintre ei considera ca manechinul este unul oarecare iar altii cred cu adevarat in legenda. Un taximetrist a fost luat la un interviu de catre un membru al echipei de fenomene paranormale EXNormal a povestit ca atunci cand trece cu masina pe langa magazin observa lucruri stranii si i se face frica instant. “Am trecut noaptea si nu mai era unde fusese lasata seara”, a declarat barbatul.

Citeste si   Preşedintele francez Emmanuel Macron: ''Este clar că Lukaşenko trebuie să plece'' (interviu)

Unii oameni au obeservat ca fata umbla prin magazin si ca lumina se stinge si se aprinde singura. Pe langa asta au mai spus ca in anumite momente manechinul din vitrina le zambeste si le face cu ochiul.

Nimeni nu are voie sa stea langa Pascualita in momentul in care i se schimba rochia de mireasa asa ca nimeni nu stie cum arata la trup.

Citeste si   Coronavirus: India a ajuns la 5,9 milioane de cazuri şi la aproape 100.000 de morţi de COVID-19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ