Share

Este vorba despre Rivelino Căscătău, consilier local al social-democraților și, totodata, președinte al filialei PSD din Ineu, care în prezent candidează la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de primar al localițății arădene. 

După numai o simplă privire aruncată peste lista cu care PSD-istul candidează la Ineu, observăm că jumătate din aceasta e ocupată de neamurile sale. 

Citeste si   ”Legile Puterii”. Nicușor Dan nu promite ”soluții minune” pentru problema legată de căldură și apa caldă. Planul primarului ales

Astfel, în echipa de consilieri propusă de candidatul social-demorcat se regăsesc soția – Paula-Silvia Căscătău, mama sa – Victoria Marian, soacra – Floarea Stan, fina – Agnia Miriam Malancu.

De parcă asta nu ar fi tot, presa locală scrie că, în afară de rudele candidatului la funcția de primar în Ineu, lista de consilieri a fost completată cu trei cupluri formate din prieteni de-ai acestuia.

Citeste si   Exclusiv! Dan Tudorache: În sectorul 1, se renumără buletinele de vot la 9 secții. La trei am 268 mai multe decât procesele-verbale

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ