Share

Revoltător! Ce s-a întâmplat în Vaslui este inadmisibil!

Un nou registru tragic în Vaslui! Un tată și-a BATJOCORIT şi maltratat fiica în vârstă de 15 ani. Fata a îndurat aceste înjosiri mai bine de un an.

Bărbatul, din localitatea Simila, comuna Zorleni, judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-ar fi abuzat fizic și sexual fiica de 15 ani.

După 24 de ore de arest, procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate!

Citeste si   Florin VORNICU: ”BĂLAN a avut grija să-și ocupe POSTUL de la PSD cu un om de-a lui, CÂINE CREDINCIOS,care îi lustruiește pantofii STĂPÂNULUI”

Potrivit adevarul.ro, minora a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, 13 octombrie, reclamându-şi tatăl care ar fi bătut-o cu un bici.

Fata a declarat că tatăl ei ar fi avut un comportament deviant faţă de ea de mai bine de un an, însă i-a fost frică să-l reclame. Astfel, copila a relatat poliţiştilor că în luna iunie 2016, tatăl ei ar fi agresat-o sexual în timp ce dormea în locuinţă. Minora nu a reclamat la politie pentru că ar fi fost ameninţată de tată.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

Fata a fost supusă unei expertize medico legale, care a confirmat aspectele relatate de aceasta. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tatălui agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violenţă în familie. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru luarea lăsurilor legale.

“Trauma violului este mai accentuată decât violenţa fizică, iar intervenţia unui specialist este foarte importantă. Fata trebuie protejată. Chiar dacă este consiliată, dar continuă să trăiască în acelaşi mediu, tratamentul nu va avea efect. Ea trebuie să simtă că cineva o protejează. Se simte neputincioasă în faţa tatălui şi a legii care nu îi face dreptate”, a conchis Kosner.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ