Share

Un băieţel de 6 ani din satul Verejeni, a dispărut de acasă de sâmbătă, și a fost găsit, după 2 zile de căutări, într-o fântână. Potrivit poliţiştilor, copilul a fost împuşcat.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că băiatul a fost ucis accidental de un prieten de joacă în vârstă de 14 ani, fiul vecinilor.

Citeste si   CONFIGURAȚIA Consiliului Local IAȘI: ”caracatița” REZISTĂ

Ar fi mers în vizită la acesta şi s-ar fi jucat cu arma de vânătoare deţinută legal de tatăl băiatului mai mare, apoi a urmat tragedia. Băiatul urmează să fie reţinut de poliţie.

Mătuşa băiatului de 7 ani a declarat pentru că adolescentul de 14 ani a venit la mama victimei pentru a cere voie să se joace cu el.

Citeste si   Reprezentanţi ai Sfântului Scaun, decoraţi de preşedintele Iohannis

Femeia i-a permis copilului să merga cu vecinul său. Peste câteva ore, adolescentul a venit, din nou, acasă la victimă, întrebând-o pe mama acesteia unde e băiatul. Adolescentul i-ar fi spus femeii că cei doi s-au jucat împreună, iar ulterior copilul de 7 ani a plecat, iar el a rămas singur.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ