Au încercat să se sinucidă pentru că părinții nu sunt de acord cu relația lor

Au vrut să moară împreună pentru că părinții nu au fost de acord cu relația lor. Este vorba despre doi tineri îndrăgostiți din Iași, ambii în vârstă de 18 ani.

În urmă cu câteva zile, cei doi au plecat în vacanță la Suceava, fiind cazați la o pensiune. Părinții însă nu au știut că sunt plecați împreună, iar când au aflat i-au sunat și i-au certat. Mai mult, aceștia nu ar fi de acord cu relația lor.

Supărați fiind că părinții nu îi lasă să fie împreună, adolescenții au decis să își pună capăt vieții, ingerând mai multe comprimate de Paracetamol. Văzând că încep să se simtă rău, băiatul a sunat la 112 și a solicitat ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical care i-a preluat și i-a transportat în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Ei au rămas internați sub supraveghere medicală.

Pe fir au intrat și polițiștii. Oamenii legii au luat legătura cu părinții tinerilor, care au precizat că aceștia au plecat de acasă fără a-i înștiința. Totodată au confirmat că nu sunt de acord cu relația celor doi.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ