Gest șocant al unui bărbat din Lunca Cetățuii, pe fondul consumului de alcool acesta a vrut să își pună capat zilelor prin incendiere

În cursul zilei de ieri, un bărbat în vârsta de 39 de ani și-a turnat benzină pe corp și si-a dat foc, nu se cunosc până la acest moment faptele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem, însă cunoscut este faptul că acesta are probleme cu consumul de alcool.

Martoră la scenele șocante a fost chiar mama acestuia care a și sunat la 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, bărbatul fiind transportat de urgență la spital având arsuri la nivelul membrelor și toracelui.

Totul s-ar fi putut termina tragic pentru bărbatul din Lunca Cetățuii dacă acesta nu s-ar fi aruncat în beciul inundat al casei pentru a stinge flăcarile care îl învăluiau.

„În jurul orei 13:30 am primit un apel de la o doamnă din Lunca Cetățuii care a precizat că fiul său, în vârstă de 39 de ani, aflat sub influența alcoolului, și-ar fi turnat o substanță chimică asupra corpului. Acesta a folosit focul, iar astfel suprafața membrelor și toracelui au fost arse. La scurt timp de la incident, bărbatul s-a deplasat spre beciul plin cu apă al locuinței unde s-a aruncat”, a declarat Purtătoarea de cuvânt al IPJ Ioana Buștiuc.

LĂSAȚI UN MESAJ