Share

Gest șocant al unui bărbat din Lunca Cetățuii, pe fondul consumului de alcool acesta a vrut să își pună capat zilelor prin incendiere

În cursul zilei de ieri, un bărbat în vârsta de 39 de ani și-a turnat benzină pe corp și si-a dat foc, nu se cunosc până la acest moment faptele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem, însă cunoscut este faptul că acesta are probleme cu consumul de alcool.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Martoră la scenele șocante a fost chiar mama acestuia care a și sunat la 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, bărbatul fiind transportat de urgență la spital având arsuri la nivelul membrelor și toracelui.

Totul s-ar fi putut termina tragic pentru bărbatul din Lunca Cetățuii dacă acesta nu s-ar fi aruncat în beciul inundat al casei pentru a stinge flăcarile care îl învăluiau.

Citeste si   ACUZAȚII de FURT la USR IAȘI! Nimeni nu s-ar fi AȘTEPTAT la un astfel de COMPORTAMENT din partea deputatului Cosette CHICHIRĂU

„În jurul orei 13:30 am primit un apel de la o doamnă din Lunca Cetățuii care a precizat că fiul său, în vârstă de 39 de ani, aflat sub influența alcoolului, și-ar fi turnat o substanță chimică asupra corpului. Acesta a folosit focul, iar astfel suprafața membrelor și toracelui au fost arse. La scurt timp de la incident, bărbatul s-a deplasat spre beciul plin cu apă al locuinței unde s-a aruncat”, a declarat Purtătoarea de cuvânt al IPJ Ioana Buștiuc.

Citeste si   Comuna TOMEȘTI va avea, până la sfârșitul anului 2021, DISPENSARE MEDICALE în toate localitățile

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ