Share

Un vasluian care se suferă de nanism racola minore pe internet

Un vasluian este cercetat de polițiștii ieșeni, deoarece a încercat să racoleze minore pe internet pentru relații sexuale.

Mutat de curând în Iași, Relu Dima, în vârstă de 44 de ani se prezenta sub o identitate falsă în timp ce aborda copile pe facebook. Le cerea poze indecente, dar și întâlniri.

Un tânăr a reușit să-l prindă, după ce a înscenat o întâlnire. S-a drept una dintre victimele sale și i-a dat întâlnire în oraș, sesizând totodată și poliția. A fimat întâlnirea și a postat-o pe facebook.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Piticul este internat deocamdată la Spitalul de Psihiatrie și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. „Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că a identificat un bărbat de 44 de ani, din Vaslui, care ar fi încercat să ademenească minore. În acest sens, poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare şi l-au trimis pe bărbat la o expertiză psihiatrică. Cercetările continuă în privinţa lui“, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Iaşi.

Asupra lui ar fi fost găsite 6 carduri în care conținea poze cu minore, spray paralizant, 3 telefoane cu 3 conturi diferite de facebook și un carnețel cu numere de telefon și nume.

Piticul a devenit cunoscut după ce pe rețelele de socializare au apărut informații cu privire la lucrurile oribile pe care le face.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ