Un bărbat din satul Călimănești, comuna Puiești, județul Vaslui, a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut de soție

Motivul: femeia s-a supărat că partenerul ei își plânge prea des și prea cu patos fosta soție, decedată în urmă cu câțiva ani. Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro.

Bărbatul s-a ales cu traumatism cranio-cerebral sever și cu un traumatism toracic. Rudele acestuia cred că fiul femeii, un tânăr în vârstă de 17 ani, a ajutat-o pe mama lui să-și bată partenerul, dar susțin că femeia a luat totul asupra ei pentru a-și feri copilul de rigorile legii. Echipajul medical sosit la fața locului i-a găsit pe ambii soți în stare avansată de ebrietate. Vecinii spun că aceasta l-ar fi bătut fiindcă o jelea tot timpul pe soția pierdută în urmă cu mai mulți ani.

„Bărbatul de 43 de ani, din Călimănești, comuna Puiești, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și toracic, prin agresiune, etilism acut. Este conștient, stabil și agitat, fiind redirecționat pentru investigații neurologice”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean. Dacă victima va depune plângere în termen de 60 de zile, soția lui va fi judecată pentru violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ