Share

Polițiștii l-au prins pe autorul crimei din Oradea. Ce l-a determinat să-şi omoare prietenul

Tânărul din Oradea, suspectat de o crimă petrecută în urmă cu aproape două săptămâni, a fost prins, luni seara, în Gara Timişoara.

Bărbatul de 27 de ani, fiul unui chirurg renumit din oraş, era căutat pentru că şi-ar fi ucis cu bestialitate cel mai bun prieten, un asistent farmacist. După audieri de câteva ore, individul a fost reţinut.

Citeste si   Peste 10 persoane din PODU ILOAIEI sunt audiate într-un DOSAR PENAL de TULBURARE a ORDINII și liniștii PUBLICE

Timp de aproape două săptămâni, poliţiştii au scotocit toate locurile unde s-ar fi putut ascunde fugarul: au verificat în special clădirile părăsite şi, în cele din urmă, tânărul a fost găsit de poliţiştii de la Transporturi Ferovioare în gara din Timişoara.

Mia Cotrău, purtător de cuvânt Parchetul Judeţean Bihor: „S-a descoperit faptul că este dat în urmărire naţională. Îşi improvizase un adăpost într-unul din vagoanele dezafectate, aflate în raza gării Timişoara.”

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ