Share

Destinul a doi adolescenţi buzoieni, elevi la Colegiul Economic din oraş, a luat o întorsătură tragică azi-dimineaţă, după ce unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu pumnul în ochi. Victima riscă să-şi piardă ochiul, iar agresorul s-a ales cu dosar penal riscând o condamnare. Niciunul dintre ei nu a împlinit 18 ani.

Un pumn aplicat unui coleg, într-un moment de furie, poate avea consecinţe tragice. Conflictul dintre cei doi elevi ai Colegiului Economic a avut loc în Gara Buzău, după aceștia au coborât din autobuzul cu care fac naveta la școală. Neînțelegerile dintre cei doi ar fi avut origini mai vechi, aceștia disputându-și, de mai multă vreme, o fată.

Citeste si   Alexandru MURARU lansează declarații JIGNITOARE la adresa PROFESORILOR care au refuzat să se VACCINEZE

La un moment dat, după un schimb de replici dure, pumnii au început să ia locul cuvintelor, iar agresorul în vârstă de 18 ani și-a lovit colegul de școală cu pumnul în ochi, trântindu-l la pământ cu fața plină de sânge.

Îngroziți, martorii au sunat imediat la Poliție și la Ambulanță, iar victima a fost transportată imediat la Spitalul Județean Buzău, unde medicii au decis să-l transfere la un spital din Capitală.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Victima ar putea rămâne însă fără un ochi.

Între timp, agresorul a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri, după ce tatăl victimei a depus plângere la Poliție.

Sursa: buzoienii.ro


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ