Share

După un an de când s-a petrecut accidentul, a devenit din ce în ce mai încurcat și fără cale de scăpare. Se încearcă mușamalizarea cazului?

Fierbinți și multe lacrimi au căzut astăzi pe obrajii unei mame pe nume Ursu Maria ajunsă la disperare, dar care nu vrea să renunțe. Anul trecut, în data de 14 septembrie, s-a petrecut întâmplarea nefericită.

Fiul doamnei Ursu Maria, Negură Ștefan a fost accidentat de șoferul băut Ciornei Constantin

Șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a recunoscut vina, dar l-a lăsat de izbeliște acolo la locul accidentului și nu l-a dus la spital.

Mai mult, fiul femeii a fost dus și ținut în locul în care lucra. A fost ținut închis timp de câteva ore bune în baia firmei.

Ce s-a întâmplat de fapt

Fiul femeii a dus gunoiul, a traversat și atunci s-a produs nenorocirea. Șoferul nu a sunat la Salvare în timp util, mama lui nu a fost anunțată decât după 5 zile, astfel cazul a fost mușamalizat. S-a ajuns la decizia că nu ar fi nici accident de muncă, nici accident de mașină și în acest caz nimeni nu s-a dovedit a fi vinovat.

„Ei au declarat că e un boschetar de pe stradă, care nu poate auzi, nu poate vorbi, că oricum a devenit surdo-mut de la 3 luni și jumătate din cauza unei puncții făcute greșit și acum are vătămare corporală, fractură deschisă, operat cu șase șuruburi.

A fost accidentat la piciorul drept și zicea că venea de la gunoi și s-ar fi lovit la piciorul stâng? Doar nu a ridicat piciorul celălat în sus. S-a făcut reconstituire fără șofer, fără nimic. Am fost sunată de către autorități și mi-au transmis să-mi văd de treaba mea, că doar băiatul meu e mare și de ce mă țin atâta”…, a declarat Ursu Maria, mama victimei Negură Ștefan.

„Aș vrea dreptate că pe unde am fost tot ni se închid ușile în nas, am trimis scrisori peste tot și ni le-au respins, m-au pus să dau declarații și le-au anulat”

Ce este mai trist și mai emoționant rămâne faptul că atât politiștii, medicii cât și avocații au avut un mod de abordare josnic asupra victimei și asupra femeii. Ba mai mult decât atât, din citații și din declarații, fiul femeii din victimă a devenit martor, din accident s-a transformat în inccident.

Femeia a schimbat patru avocați în tot acest timp, a trimis semnale și la conducerea României, dar fără vreun răspuns pertinent. În continuare, femeia nu dorește să renunțe și cere ajutorul tuturor celor care au puterea de a duce la bun sfârșit acest caz social.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ