Share

Un preot a murit în drum spre moaștele Sfintei Parascheva

Un accident  grav a avut loc între Fălticeni și Gura Humorului. Două mașini s-au ciocnit, impact în urma cărora au murit cinci persoane, iar alte patru au fost rănite.

În accident a fost implicată familia preotului Petru Gavril din județul Suceava. Clericul și-a pierdut viața pe loc, la fel și sora lui și soţul acesteia, dar și un copil de 7 ani. Presa locală relatează că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Parascheva.

Citeste si   92.430 doze de VACCIN de la Pfizer ajung astăzi în ROMÂNIA! 11.700 doze vor ajunge și la IAȘI

ISU a activat aseară plan roșu de intervenție în urma accidentului în care au fost implicate cele două mașini.

Tragicul accident a avut loc pe Drumul Naţional 2E, între Fălticeni şi Gură Humorului. În una dintre maşini se află doar un bărbat de 42 de ani.

Strigăt de ajutor!

Soția preotului Petru Gavril, Maria Gavril, rănită grav în groaznicul accident petrecut sâmbătă după amiază la Cornu Luncii, are nevoie urgent de sânge din grupa B III negativ pentru transfuzii.

Citeste si   ZĂMOSTEANU s-a ”REPROFILAT”! Noul sediu al OPEREI va fi construit de FRIMA dezvoltatorului IMOBILIAR

Maria Gavril este internată în secția Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava și are nevoie de cantități mari de sânge, în încercarea disperată a medicilor de a o salva. Cei care doresc să doneze trebuie să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sangvine Suceava (lângă Inspectoratul Județean de Poliție).
În spitalul din Suceava sunt internați și cei trei copii ai familiei Gavril, de asemenea răniți în accident: o fetiță de 10 ani, în stare foarte gravă, aflată la Terapie Intensivă, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 3 ani, în stare stabilă, la Chirurgie Pediatrică.

Citeste si   Top 8 avantaje ale CUMPĂRATULUI de produse electronice ONLINE

Preotul Petru Gavril, fetița lui, în vârstă de 6 ani, sora și cumnatul său, precum și șoferul care a provocat accidentul au murit sâmbătă

Martorii susţin că vinovat de tragedie ar fi şoferul de 42 de ani, care ar fi circulat cu viteză  mare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ