Share

Maria Mitrica lucra ca ingrijitoare in Italia si a murit departe de cei trei copii ai ei pentru care muncea din greu

Preotul roman Jicmon Anton, care are parohia in localitatea Cremona din Italia, a lansat pe 1 noiembrie un apel pentru a ajuta la repatrierea trupului unei romance de 35 de ani, mama a trei copii care a lucrat ca ingrijitoare in Italia si a decedat saptamana trecuta la Verona.

“A decedat saptamana aceasta, luni, la Verona, doamna Mitrica Maria, persoana din fotografie, pe care multi dintre dumneavoastra o cunoasteti intrucat era din Butea.
Am primit la biroul parohial solicitarea de face o colecta pentru inmormantarea ei. Moartea este tot timpul un eveniment care ne surprinde, la care nu suntem pregatiti prea-bine niciodata.

De aceea, cred ca este bine sa ajutam, mai ales ca zilele aceasta ii pomenim si pe raposati nostri.

Cei care doriti sa ajutati in acest scop, veti putea face lucrul acesta aducand contributia dumneavoastra duminica viitoare 5 noiembrie la biserica romanilor, din via Bissolati 123, Cremona.

La intrarea in biserica, pe masuta de la usa din spate, in interior, va fi un cosulet, unde veti putea lasa oferta dumneavoastra.
Va multumesc in numele rudelor si Dumnezeu sa o ierte!
Pr. Anton Jicmon”


Share
Citeste si   DOUĂ unități de învățământ din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA CURSURILOR!
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ