Share

Un tânăr de 17 din județul Iași ani a ajuns la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ după ce a încercat să se urce într-un tren aflat în mișcare.

Adolescentul s-a dezechilibrat și a căzut de la o inălțime de 3 metri.

În urma accidentului, băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi un traumatism de coloană vertebrală, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie.

După investigații, a fost redirecționat către Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul de Copii, pentru supraveghere şi terapie.

„A fost internat la noi deoarece avea contuzii multiple, nu necesită intervenţie chirurgicală, dar supravegherea medicală este absolut necesară după o astfel de traumă. În general, sunt rare accidentele feroviare în cazul copiilor şi adolescenţilor, dar pot fi şi foarte grave“, a precizat dr. Tamara Solange Roşu, şef UPU şi purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria“.


Share
Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ