Share

În cursul zilei de ieri (05.11 -n.r.), Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România a acordat Primăriei Municipiului Iaşi primul titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române, conform unui comunicat trimis redacţiei.

CCIFER recunoaşte faptul că Primăria Municipiului Iaşi reprezintă pentru comunitatea noastră un partener tradiţional, o instituţie cu un semnificativ potenţial de a se angaja în demersurile CCIFER cu impact local, regional, naţional şi european, precum şi un centru cu proiecte valoroase pentru membrii comunităţii de afaceri franco-române, precizează sursa citată.

Citeste si   Marcel Ciolacu, replică după ce Klaus Iohannis a atacat PSD: Este o mare rușine! Un politruc nu merită niciun răspuns

François Coste, preşedinte CCIFER a declarat că după trei ani de strânsă şi fructuoasă colaborare, consideră că a sosit momentul să celebreze prietenia dintre comunitatea de afaceri franco-română şi Primăria Municipiului Iaşi.

“După trei ani de strânsă şi fructuoasă colaborare, considerăm că a sosit momentul să celebrăm prietenia dintre comunitatea de afaceri franco-română şi Primăria Municipiului Iaşi. În acelaşi timp, suntem de părere că acest context este şi un bun prilej de a explora valenţele parteneriatului nostru şi mai îndeaproape, cu scopul de a aprofunda dezvoltarea economică şi durabilă a regiunii.

Ne dorim ca Primăria Municipiului Iaşi să continue să promoveze valorile francofoniei şi să se implice în demersul anual CCIFER de stimulare a comunităţii mediului de afaceri în regiunea Moldovei. Vă asigurăm că, alături de partenerii noştri locali, vom continua să fim un promotor activ al oportunităţilor oferite de Municipiul Iaşi, precum şi un contribuitor pentru soluţionarea diverselor nevoi ale regiunii”, a declarat François Coste, preşedinte CCIFER.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ