Share

Pe 8 decembrie, în cadrul Palas Mall, începând cu ora 12:00 are loc Atelierul de lucru, unde Florin Alexandru va discuta despre lucrurile care ne influențează viața radical și ne determină fiecare acțiune

Soacra, partenerul/partenera, rata la bancă, cățelul, mintea noastră, răzbunarea, visul veșnic în construcție, șeful sau noi înșine? Evident că răspunsul este: „noi înșine”. Dar cum o facem?
Uite în câteva cuvinte cum:

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Vocea interioară ce ne vorbește adesea poate să ne transforme viața într-o operă de artă sau să ne transforme viața într-o operă veșnic în construcție sau veșnic în reparații.

Și asta pentru că vocea interioară îi dictează subconștientului pas cu pas ce programe să ruleze prin declanșarea emoțiilor ce la rândul lor vor declanșa gânduri.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Iar gândurile declanșează din nou acea voce interioară, voce ce alege din multitudinea de tipare emoționale ce sunt depozitate în subconștient pregătite să ruleze.

În câteva cuvinte, dacă vrei î detaliu detalii despre cele menționate mai sus, Florin Alexandru, te așteptă, marți, 8 decembrie,  la Atelierul de lucru, în cadrul Palas Mall, începând cu ora 12:00.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ