Share

Pe principiul o mână spală pe alta și amândouă fața, Tudor CIUHODARU și Gabriel OPRIȘANU au dezvoltat o relație reciproc avantajoasă

Prevăzător din fire, în mai 2017 managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași îi acorda o stipendie de ordin politic medicului, Tudor CIUHODARU. La vremea respectivă, presa locală a taxat ca atare această favoare politică realizată între cei doi doctori cu funcții înalte.

Vorbărețul Tudor Ciuhodaru, cel care este complet deschis față de presă atunci când vine vorba despre promovarea imaginii personale, nu a dorit să ofere explicații referitoare la programul de lucru pe care îl va avea la Institutul Socola.

Cert este însă faptul că Oprișanu și-a creat un aliat din “sănătate” cu intrare la Ministerul Sănătății și aflat în grațiile conducerii PSD. Calculul managerului a fost unul corect, pentru că PSD tocmai a confirmat aprecierea de care se bucură Ciuhodaru în interiorul partidului.

De ce îi trebuie un astfel de aliat lui Oprișanu?

Institutul de Psihiatrie Socola din Iași stă pe un butoi de pulbere, gata oricând să sară în aer, iar acest manager își închipuie că poate amâna la nesfârșit inevitabilul prin astfel de combinații și favoruri politice. După cum spuneam, o mână spala pe alta și amândouă fața! Numai că o față atât de murdară, nu mai poate fi spalată ci doar îndepărtată.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

O serie de NOI ACUZAȚII sunt formulate la adresa managerului Gabriel OPRIȘANU. Este vizat și personalul medical nou angajat la Institutul SOCOLA

Salariații Institutului de Psihiatrie SOCOLA l-au reclamat pe managerul OPRIȘANU la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Se reaprind spiritele la Spitalul SOCOLA! Managerul OPRIȘANU pierde procesele în INSTANȚĂ (I)

Managerul Gabriel OPRIȘANU toacă banii Institutului de Psihiatrie IAȘI. Ce firme sunt abonate la LICITAȚIILE PUBLICE de la SOCOLA

Angajații Institutului de PSIHIATRIE SOCOLA s-au saturat de UMILINȚELE managerului Oprișanu! Au declanșat PROTESTE pentru DREPTURILE lor salariale

ACUZAȚII deosebit de GRAVE la adresa Managerului OPRIȘANU! Mărturii CUTREMURĂTOARE ale ANGAJAȚILOR

CONTROL al Ministerului Sănătății la SOCOLA. Acuzații deosebit de grave la adresa Managerului OPRIȘANU

Ga­briel Oprişanu: “Nu a fost nimeni dornic să vină la «Socola»”

„După ce am dat în funcţiune computerul tomograf, pentru că se foloseşte substanţă de contrast, am avut nevoie de serviciile unui urgentist. Utilizarea substanţei de contrast prezintă un risc vital pentru că poate genera anumite interacţiuni, iar noi, nefiind autorizaţi pentru a interveni în salvarea de vieţi, a trebuit să contractăm nişte servicii. Noi am făcut solicitări către toate spitalele care aveau medici urgentişti, să ne ajute, să ne dea pe cineva, însă dumnealui a fost singurul care a dorit să îşi ofere serviciile. Nu a fost nimeni dornic să vină la «Socola»“,  declara dr. Ga­briel Oprişanu la vremea respectivă.

Citeste si   Mihai CHIRICA a fost atacat cu IAURT de un PROTESTATAR! După incident, edilul a vorbit despre RETRAGEREA din POLITICĂ

Prin urmare, pacienții Institutului de Psihiatrie Socola au fost nevoiți să își programeze afecțiunile în funcție de timpul liber al medicului – parlamentar și profesor universitar la Universitatea „Apollonia“ și mai nou candidat la EUROPARLAMENTARE din partea PSD, Tudor CIUHODARU.

Pe lângă capacitățile profesionale și abilitățile politice de mare anvergură, Ciuhodaru probabil a descoperit și o modalitate de a se teleporta, pentru că altfel nu se explică modul în care poate acoperi fizic toate aceste activități.

Politica de personal de la Institutul Socola sancționată grav de judecătorii ieșeni

  Așa cum am mai arătat în articolele anterioare, pe rolul instanțelor ieșene de judecată există mai multe procese intentate de către personalul Institutului împotriva conducerii asigurate la acest moment de managerul Gabriel OPRIȘANU.

Citeste si   24 ianuarie 2021 la IAȘI! IEȘENII și-au cerut dreptul la DEZVOLTARE: ”Opriți SPĂGILE și CORUPȚIA! Avem nevoie de A8”

Nu este deci nici o noutate în faptul că acest manager dispune de infrastructura de personal a acestui spital după bunul plac. Din păcate însă, despăgubirile acordate de către instanțele de judecată părților vătămate, sunt acoperite tot din bugetul spitalului, prin urmare de către contribuabili.

În aceeași măsură, prejudiciile acestor favoruri politice se răsfrâng și asupra pacienților care, din cauza angajării acestui doctor cu nenumărate activități colaterale, sunt tratați “la diverse”.

Sănătatea oamenilor depinde de timpul liber al doctorului Tudor CIUHODARU!

Cine îi ține în brațe pe cei doi doctori 

Cu o experiență politică “bogată”, atestată de trecerile succesive de la un partid la altul în funcție de interesele de moment, cei doi s-au oprit momentan la Partidul Social Democrat.

Același PSD a întrezărit potențialul imens al celor doi, motiv pentru care îi promovează și îi protejează.

În cazul traseistului Tudor Ciuhodaru, PSD a luat hotărârea de a-l promova pe lista de europarlamentari, în timp ce Gabriel OPRIȘANU este în discuții cu Maricel POPA, pentru a-i fi aprobat transferul de la PSD Botoșani la PSD Iași.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ