Share

Au intrat în garajul unui bătrânel de 78 ani, ce au găsit acolo i-a lăsat fără grai. Te trec fiorii!

Polițiștii germani au confiscat un tanc din Al Doilea Război Mondial și mai multe aruncătoare de rachetă care erau ascunse în curtea bătrânului, potrivit publicației The Mirror.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Tancul de epocă, marca Panther, i-a șocat pe locuitori când acesta a trecut pe străzile micului oraș, fiind dus din garajul privat într-o garnizoană militară.

Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul Der Tagesspiegel, nu mai puțin de 20 de soldați au pierdut nouă ore pentru a muta tancul, căruia îi lipseau șenilele. Unii vecini ai pensionarului au mărturisit că acesta s-a plimbat în anii trecuți cu tancul prin împrejurimile orașului.

Citeste si   Modelul de afacere AMERICAN le-a adus SUCCES! Vasile MORARU: ”Înainte de a INVESTI banii într-o AFACERE, studiază CONCURENȚA, clienții și gândește-te la produs”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ