Share

Tipul de semn din care faci parte este important pentru a prezice ce bărbați vor cădea în mrejele tale. Semnele de foc, de exemplu, pot tenta persoane mai rezervate, pe care le captivează prin pasiunea și vivacitatea lor. Leul sau Săgetătorul sunt mereu în centrul atenției și în lumina reflectoarelor și nu duc lipsă de admiratori.

Citeste si   Alex Găvan: Aspretele, peştele fosilă vie vechi de 65 de milioane de ani, aflat în pragul dispariţiei, reconfirmat pe valea Vâlsanului

Surprinzător este că unele personalități reci și calculate, precum a Fecioarei sau a Vărsătorului pot fi atrase de aceste semne expansive și foarte expresive emoțional.

Ce bărbați din zodiac sunt atrași de tine

Berbecul

Impulsivă și pasională, atragi de obicei semne opuse, precum Fecioara sau Capricornul. În vreme ce tu judeci cu inima și ești plină de viață, partenerul tău ar putea fi o persoană rezervată, rațională și pragmatică. Chiar dacă vor ieși scântei în relația voastră, nu înseamnă că nu vă iubiți la nebunie. Citește continuarea.

Citeste si   Mesajul viral al unei unei femei de 107 ani care refuză să se predea în fața Covid: "Toate trec! Vom fi bine..." 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ