Share

Ana Birchall îi înmînează liderului PSD un teanc de euro, 5000 după unele surse, scrie flux24.ro

Livrarea banilor a avut loc în biroul lui Geoană, din Kiseleff, la scurtă vreme după ce acesta avusese o întîlnire oficială cu o delegație străină, în cadru apărînd și secretara acestuia.”O modestă contribuție la campania electorală a partidului”, spune Birchall. Ea pomenește și de un fotoliu parlamentar, totodată. Birchall se scuză, în două rînduri, pentru faptul că nu a avut și un plic pentru a pune banii, pe care Geoană îi ia și îi bagă în buzunar. 5.000 de euro, trebuie spus, reprezintă mult mai puțin decît permite legea unei persoane fizice să doneze unui partid.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

„A existat o donatie din partea mea explicit destinata pentru campania electorala a partidului din dorinta castigarii a cat mai multor procente, procente care asigurau cat mai multe locuri eligible, locuri eligibile pentru care ma pregateam si candidam si eu in competitia interna din partid”, a precizat ulterior Birchall.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ