Share

În funcție de planeta protectoare a fiecărei zodii, spunem despre femeia Taur că este foarte senzuală și cochetă, în vreme ce Fecioara poate fi o adevărată vrăjitoare în amor. Nativele Gemeni te uimesc prin inteligența sclipitoare, Săgetătorul te face să vezi viața mai frumoasă, iar Scorpionul te seduce, mai ales în pat. 

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre stereotipurile legate de zodii, dar realitatea este că putem găsi un număr de trăsături care fac din fiecare femeie din zodiac o adevărată regină a dragostei. Iată care este cheia farmecului fiecărei zodii în parte. 

Citeste si   Horoscop 3 decembrie. Zodia măcinată de probleme din trecut

Berbecul

Ești încrezătoare în tine și provocatoare, iar acest lucru îi poate înnebuni pe bărbați. Chiar dacă nu ești cea mai atrăgătoare femeie dintr-o cameră, știi să te pui în valoare și nu te dai în lături să faci tu primul pas în jocul seducției. Această îndrăzneală este foarte tentantă pentru că vorbește despre stilul tău pasional și liber în iubire.  

Citeste si   Horoscop 20 octombrie. Un prieten din trecut îți răscolește ziua. Decizii greu de luat

Taurul

Feminitatea ta este asemeni unui parfum tare care îi amețește pe pretendenții tăi. În scurtă vreme, bărbații cu care începi o relație își dau seama că nu mai pot sta fără tine. Darurile cu care te-a înzestrat Venus te fac irezistibilă, iar maturitatea ta în iubire trezește plăceri ascunse oricărui bărbat. Poți fi deopotrivă iubită și mamă, ceea ce este ca o vrajă pentru mulți tipi, deși nu recunosc asta. Citește continuarea

Citeste si   Ziua eMAG este un nou Black Friday. Codul care îți aduce toate reducerile

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ