Share

După ce președintele SUA l-a provocat, marți pe șeful diplomației americane, Rex Tillerson, la un test de inteligență, multă lume se întreabă ce IQ are Donald Trump.

Redactorii BBC News au discutat pe acest subiect cu mai mulți specialiști încercând să afle dacă se poate spune că Donald Trump are sau nu un IQ ridicat, deoarece nu există nicio infomație oficială cu privire la nivelul de inteligență al șefului de la Casa Albă.

Citeste si   SUA: Democraţii au revăzut în scădere propunerea lor de relansare economică

Declarația lui Trump, care spune că are un IQ mai mare decât secretarul de stat Rex Tillerson, nu este o noutate. Pe parcursul anilor, actualul președinte s-a lăudat în repetate rânduri că are un nivel al inteligenței ridicat. Astfe, în 2013, el a declarat că IQ-ul său era „mult mai înalt” decât al lui Barack Obama și George W Bush. El a pretins, de asemenea, că are un IQ mai mare decât comedianul Jon Stewart și Lord Sugar, scrie libertatea.ro

Citeste si   Ungaria şi Polonia vor înfiinţa un institut comun privind statul de drept pentru a contracara atacurile UE

Totuși, în ciuda acestor declarații, Trump nu a dezvăluit niciodată cât este IQ-ul său.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ